STX

STX studieretninger

Sammen finder vi den rigtige retning for dig

På BG har vi hele 10 forskellige studieretninger inden for naturvidenskab, samfund, sprog og kunst. De mange retninger giver dig mulighed for at fordybe dig i netop de fag, der gør dig allermest nysgerrig. 

Måske ved du allerede hvilke fag, du vil vælge, men det er også helt normalt at være i tvivl.

Fagene i gymnasiet kan være anderledes end dem, du kender fra folkeskolen, og måske bliver du overrasket og opdager et helt nyt område, der vækker din interesse.  

Derfor starter nye elever altid i et grundforløb, hvor du kan få smag for de enkelte fag og beslutte hvilken retning, din uddannelse skal tage. 

Når du ansøger, er det dog en god ide at gøre dig tanker om hvilket hovedområde, der passer bedst til dig.

En verden af muligheder

Gymnasiet handler om at blive klogere, men ikke kun på dét, der står i bøgerne. På BG får du en masse muligheder for at udfordre dig selv, opbygge stærke venskaber og få oplevelser for livet. 

Kom på besøg

Det er en stor ting at vælge gymnasium, og derfor er det også helt naturligt at være i tvivl. De fleste træffer først deres valg, når de kommer ud på skolen til orienteringsaften eller besøgsdag. Her kan du møde elever og lærere, se lokalerne og få en bedre fornemmelse af stedet.  

Hvad er specielt ved BG?

Samira, STX

Jeg synes stemningen og den åbenhed her er, er meget unik. Der er masser af ting at lave ud over skolen, som sociale arrangementer, elevråd og fx BIGMUN. Det giver god energi og skaber et godt fællesskab på tværs af årgange.

Studiemagasin 2023-2024

Studiemagasin 2023-2024

Studiemagasin 2021-2022

Studiemagasin 2021-2022
icons/back copyCreated with Sketch.