Naturvidenskab på BG

Naturvidenskablige linjer

Vil du forstå på klimaforandringerne, energikrisen eller fremtidens medicin?

Så skal du læse en naturvidenskabelig linje. Naturvidenskaben er nemlig kernen til at forstå mange af de store udfordringer, vi står over for - som klimaforandringer, energikrise eller globale pandemier.

Måske kan en naturvidenskabelig uddannelse en dag gøre dig i stand til at udvikle medicin, teknologi eller materialer, som kan hjælpe mennesker i fremtiden.   

På de naturvidenskabelige linjer eksperimenterer vi i vores laboratorier på skolen og bruger matematikken til at lave modeller af fysiske og kemiske systemer. Vi kommer også meget ud af skolen og besøger virksomheder og universiteter, som arbejder med naturvidenskaben i praksis. 

På Birkerød Gymnasium har vi en stærk profil inden for science fag, og vi tilbyder hele fem naturvidenskabelige retninger. Forskellen mellem linjerne er hvilke af fagene, man vil have på A-niveau og dermed lægge med vægt på. 

Naturvidenskab på BG

Naturvidenskab er for dig, der er nysgerrig på, hvordan verden omkring dig fungerer. 

Naturvidenskabelig studieretning

Hvorfor valgte du Naturvidenskab?

Emma, Bioteknologi

Jeg har altid været interesseret i naturvidenskab. Jeg har ikke besluttet hvad jeg vil efter gymnasiet, men stx giver en tryghed fordi studieretningen favner bredt. Selvom jeg har specialiseret mig i bioteknologi har jeg stadig mulighed for at vælge andre uddannelser, så jeg føler mig ikke fastlåst.

Er du I tvivl om hvilken retning, der er rigtig for dig?

Du er altid velkommen til at række ud til os, hvis du har spørgsmål til valg af studieretning eller optagelse på BG.

icons/back copyCreated with Sketch.