Aktiviteter

Dyrk dine interesser med dine venner fra skolen

Gymnasiet handler om at blive klogere, men ikke kun på dét, der står i bøgerne. Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at udfordre dig selv, opbygge stærke venskaber og få oplevelser for livet.

Derfor udbyder vi en masse aktiviteter, som du kan deltage i med dine venner fra skolen. Vi har et bredt udvalg af aktiviteter til dig, der elsker sport, musik, kunst, politik eller velgørenhed - og hvis du synes, der mangler noget på listen, vil vi altid gerne hjælpe dig med at starte et nyt hold, klub eller event.  

Aktiviteterne er gratis og foregår typisk om eftermiddagen efter skole. Nogle af aktiviteterne vil du kunne bruge til at dække dine individuelle timer i undervisningen. Klik her for at se de forskellige individuelle tilbud til dig på STX, HF eller IB.

Elsker du sport?

BG er kendt for vores stærke skolehold, som spiller turneringer mod andre skoler og træner sammen op til turneringerne. Man skal udtages til de fleste af holdene, men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal være på eliteniveau for at kunne være med. Vi tilmelder os til A- og B turneringer afhængig af holdets niveau. Hvis du er elitesportselev så læs her istedet.

Er du kreativ?

Har du en krøllet hjerne? Så er der gode muligheder for at udfolde den til vores mange kreative og kulturelle aktiviteter. Her kan du møde nye venner fra andre klasser og årgange, som deler netop dine kreative interesser. Hvis du er fuld af gode ideer, er du altid velkommen til at starte din egen kreative klub. 

Vil du gøre en forskel?

Vi tilbyder også en lang række aktiviteter til dig, der kan lide at have indflydelse, arrangere events og være frivillig til velgørenhed. BG er for eksempel Danmarks første Røde Kors Gymnasium, som arbejder for at gøre en forskel for både lokalområdet og resten af verden.