Kostskolen

Få oplevelser og dannelse for livet

Det er en stor beslutning at vælge at bo på kostskole, og man bliver aldrig den samme igen. På kostskolen kommer du til at bo med 77 andre unge fra både Danmark og andre lande, og sammen vil I gå igennem tykt og tyndt, småt og stort samt op- og nedture.

Det betyder, at du vil udvikle dig socialt og blive god til at møde, omgås og respektere nye mennesker på en anden måde, end hvis du boede derhjemme. Og så vil du højst sandsynligt få en håndfuld stærke venskaber for livet. 

Du vil opleve at blive mere selvstændig, både når det gælder hverdagsting som vasketøj, lektier og planlægning, men også når du skal træffe beslutninger for dig selv på din vej gennem livet. 

Og så kan du nyde godt af at bo helt tæt på skolen i et af Nordsjællands absolut smukkeste naturområder. Men du er ikke længere væk, end at du kan komme til centrum af København med tog på 30 minutter.

Kostskolen har både biograf, hyggestue, studierum, teatersal, fitness, gymnastiksal og et klubhus med alverdens aktivitetsrum, så der er altid liv på kostskolen. Vi glæder os til at du bliver en del af fællesskabet!

Kig inden for på kostskolen

Birkerød Kostskole intro

Det står vi for

  • Tradition

    Kostskolen har en international atmosfære, men er en dansk skole, der udspringer af dansk tradition, historie, normer og værdier. 

  • Fællesskab

    Kostskolen er et forpligtende fællesskab, hvor alle inddrages og ingen lades i stikken

  • Tolerance

    Vi har plads til alle uanset nationalitet, etnicitet, religion og kultur. Respekt, omsorg og initiativ er kernen i vores fællesskab. 

Hvordan er stemningen på kostskolen?

Emilia

På kostskolen er der et meget tæt sammenhold – vi er som en familie. Og så er der et specielt og trygt forhold til kostskolelærerne, som er rigtig gode til at være der for os, hvis man for eksempel savner sin familie.

Hvorfor vælge kostskolen? Eleverne fortæller

Kostskole video

Kig med ind i hverdagen

Har du spørgsmål?

Ræk endelig ud til os, hvis du overvejer, om kostskolen er noget for dig. Vi er klar til at svare på stort og småt og finde ud af, om kostskolen er det rette valg for dig. Du er også altid velkommen til at komme på besøg. 

Kostskolepædagog

Helene Schou Christensen

She can be contacted by phone every Monday and Tuesday from 15 - 23 otherwise send an email and she will reply as soon as possible.

Kostskolelærer

Mette Rosenkilde

She can be contacted by phone every Wednesday and Thursday from 15 - 23 otherwise send an email and she will reply as soon as possible.

icons/back copyCreated with Sketch.