International Baccalaureate

En international uddannelse på en dansk skole

Er du en international elev, der gerne vil tage en ungdomsuddannelse i danmark? Eller er du måske en dansk elev, der gerne vil tage en international ungdomsuddannelse? I så fald er IB måske det helt rette for dig. 

Birkerød Gymnasium (BG) tilbyder IB for elever i 15-20 års alderen. IB-programmet (International Baccalaureate Diploma Programme) er universitetsforberedende præcis som STX-uddannelsen også er. 

IB-Programmet tilbydes af mere end 3,500 skoler i omkring 150 lande, og er internationalt anerkendt samt højt profileret af universiteter verden over. Danske elever vælger ofte IB, hvis de har planer om at studere i udlandet. At tage en IB-uddannelse er en fantastisk mulighed for at møde venner fra hele verden, forbedre sine sproglige kompetencer og udvide sin horisont.  

Hvis du er en international elev er IB-uddannelsen på BG et sted, hvor du kan fortsætte din internationale uddannelse i et stærkt internationalt miljø. BG er en dansk offentlig institution og tilbyder også STX og HF. Derfor omfavner IB på BG både den internationale samt den danske atmosfære. Her går du på en international skole, der er lokalt forankret. Du får, med andre ord, en international oplevelse i en dansk kontekst. 

På BG har vi tilbudt IB og Pre-IB siden 1991. Vi tør derfor godt side at vi er eksperter inden for begge uddannelser. BG har en stærk profil indenfor naturvidenskab, kunst og sport, og vi er kendt for at levere flotte og stærke resultater samtidig med at vi sætter en stor ære i at byde internationale elever velkommen til en varm og åben atmosfære, hvor alle føler sig hjemme. 

IB linjen er kun på engelsk

Her kan du læse om IB på dansk. Men husk, at du kun kan studere IB programmet på engelsk

BG er placeret i smukke naturskønne omgivelser og kun en halv times togtur fra København.

Mød elever fra Danmark og hele verden

 • 1100+ elever

  På BG går der mere end 1100 elever fordelt på både STX, HF og IB.     

 • 300+ IB-elever

  På BG går der 300+ elever fordelt på Pre-IB og IB

 • 50+nationaliteter

  Eleverne på IB repræsenterer mere end 50 forskellige nationaliteter.

 • 70+ elever på kostskolen

  Omkring 70 af vores Pre-IB og IB elever er også kostskoleelever og har et stærkt fælleskab. 

Hvad er specielt ved BG?

Benjamin, IB

Jeg er dansk, men kunne godt lide ideen om at studere en international uddannelse, men på en dansk skole. Her har vi dansk ungdomskultur og danske traditioner side om side med et internationalt miljø. Det er ret unikt.

Leder du efter et sted at bo?

Du kan bo på kostskolen mens du går på BG. På kostskolen bor du sammen med 70 andre elever i et stærkt fællesskab. Vi bor, spiser, griner, græder, fejrer og hænger ud med hinanden, og her får du en international oplevelse for livet. Du har dit eget værelse og adgang til adskillige moderne faciliteter.

Spørgsmål?

Kontakt vores IB Coordinator

icons/back copyCreated with Sketch.