Sport - Job - Samfund

Vi du forstå din krop, udfordre dine grænser og hjælpe andre?

Denne pakke indeholder idræt og samfundsfag på B-niveau, og er til dig, der vil arbejde fysisk med kroppen og lære om kroppens funktioner og dens ydeevne.  

I idræt vil du arbejde med en masse forskellige sportsgrene og få teoretisk viden inden for både den fysiske og psykiske del af idrætten. På Idræt B tager vi på en meget fysisk studietur, idet alle Idræt B elever tager på skitur til Hemsedal i Norge. Du vil ikke kun rykke dig fagligt men også socialt, fordi du er af sted med andre elever på samme årgang.

Med samfundsfag får du en forståelse for, hvordan politiske beslutninger træffes, og hvordan de påvirker dig. Her lærer du om de problemer, der rører sig i samfundet lige nu, og du lærer at anvende teorier, begreber og viden til at forstå verden omkring dig. 

Kombinationen af idræt og samfundsfag giver god mening, hvis du fx drømmer om at arbejde inden for politi, falckredder, militær eller sportens verden.  

Sport på BG

På BG har vi stærke skolehold i håndbold, fodbold, badminton, basketball, volleyball og ultimate, hvor vi træner sammen og spiller turneringer mod andre skoler. Hvis du dyrker sport på eliteplan, er der også gode forhold for at tage din uddannelse ved siden af din elitesport på BG. 

icons/back copyCreated with Sketch.