fredag den 31. maj 24

Tre BG elever udvalgt til studenterudgivelse til fordel for CoolUnite

De tre BG elevers digte er blevet udvalgt og udgives i antologien "90 studenterdigte" De dygtige digtere er: Julia Krzywicka, 3u, Therese Karoline A. Helander, 3u, og Rebecca Scheibel, 2p.

Udgivelsen der er illustreret af en Fonden ambasssadører Kristian von Honsleth, er til fordel for velgørenhedsfonden CoolUnite og dennes arbejde med børnehospicer og åndehuller for sygdomsramte børnefamilier.

Om bogen: Danske unge udtrykker sig som aldrig før – mere end nogensinde og bedre end nogensinde. Bare ikke som i gamle dage.

Lyrik og freestyles har overtaget læserbrevenes plads, og temaerne handler om det (op)levede liv, følelser og strøtanker, frygt og håb for fremtiden – og alt derimellem. 47 digtere – der alle får deres studenterhue her i forsommeren 2024 – fra 37 danske gymnasier skaber med denne bog deres studentergenerations runesten. De unge studenterdigtere viser i denne bog, at de er individer, mennesker på egne præmisser og med vidt forskelligt levede liv – men med samme håb om at leve autentisk i verden.

Stort tillykke til de tre digtere - også med deres egen snarlige studentereksamen!

Læs mere om CoolUnite her: https://www.coolunite.com/om-os/#omcoolunite