fredag den 30. aug. 24

Klassedysten 2024

Teamwork makes the dream work – det ved vi! Og derfor var der også netop teamwork på programmet onsdag d. 21. august for alle 1. årseleverne på Birkerød Gymnasium, HF og IB. BG afholdt igen i år den helt store Klassedyst for alle 20 førsteårsklasser fra både STX, HF, IB og Pre-IB.

Klasserne mødtes i Fællessalen med deres tutorer og klasseledere og fugtes ad op på boldbanerne, hvor dysten skulle stå. Her havde hver klasse et felt, der dannede udgangspunkt for alle dysterne.

Der blev dystet i alt fra sækkeløb, spaghetti-byggeri, kartoffelkast og flødebollespisning. Klasseledere og tutorer sørgede for at alt forløb, som det skulle i de enkelte klasser, og intro-teamet bestående af Tilde og Emil var de helt og aldeles upartiske dommere!

Vanen tro gik eleverne op i konkurrencen med liv og sjæl, men der var også gode præmier på spil. De tre bedste klasser blev nemlig belønnet med en kagemand. Resultatet af dagens dyst diskuteres stadig på gangene, men der er nu ingen tvivl. Vinderne var fra STX-klassen1g6 stærkt forfulgt af IB- klasserne Cas 5 og Cas 6.

Det var en forrygende eftermiddag med godt vejr og højt humør, og vi glæder os allerede til Klassedysten 2025 næste år!