tirsdag den 6. feb. 24

Igen, igen indsamler BGs elever et flot beløb

Denne gang festede Birkerød Gymnasiums elever sig i samarbejder med Team Rynkeby til et festoverskud på på 30.000,- som doneres til Børnecancerfonden. Godt hjulpet på vej af Ude Af Kontrol (UAK).

Skoleårets 3. AOC-fest, Birkerød Gymnasiums betegnelse for gymnasiefester, d. 26. januar, 2024, blev en helt særlig én af slagsen.Cykelholdet Team Rynkeby havde allerede inden jul kontaktet BG’s festansvarlige Line Bach og Martin Løfwall i en helt særlig anledning. Team Rynkeby ville prøve at gå nye veje med velgørenhed og ønskede at stable en velgørenhedskoncert på benene.

Team Rynkeby havde allerede fået den populære musikgruppe ”Ude af kontrol” med på at donere en gratis koncert, som Team Rynkeby så tilbød til eleverne på Birkerød Gymnasium. Eleverne fra Birkerød Gymnasiums festudvalg var hurtige til at sige “ja” til at donere deres festoverskud til ”Børnecancerfonden”. I fællesskab blev der stablet en helt fantastisk fest på benene for eleverne, som alle sent vil glemme.

Overskuddet fra festen blev også i topklasse! Hele 30.210,- lykkedes det eleverne at samle sammen, som nu bliver overført til det gode formål.