søndag den 22. okt. 23

BG vinder DM i novelleskrivning, IGEN!

Annika Kirsten Bohn Sønderskov Andersen fra 1q vinder dette års DM i Novelleskrivning med "Dæmonernes kald i et ekko af sort sandhed". Dermed kan BG's kreative skriveklub og skriveklubbens initiativtager og talentudvikler June Clausager Thomsen bryste sig af endnu en DM-titel i novelleskrivning.

Utroligt flot og sandt! Det er den kreative skriveklubs 7. DM-titel siden 2015. Det er forfatter Simon Fruelund og Vallekilde højskole, der står bag konkurrencen og kåringen af de spirende talenter.

I år var Annika fra 1q der blev udvalgt, og nu står til at modtage en utroligt flot gave, nemlig et kort højskoleophold med kost og logi og undervisning i kreativ skrivning af anerkendte danske forfattere. Annika får dermedrig mulighed for at udvilke på hendes allerede spirende skrivetalent.

Det bliver spændende at følge Annika, og om hun vil forfølge og udnytte et åbenlyst talent? Det lyder sådan, når Annika selv fortæller om hendes motivation for at skrive:

"Jeg valgte at deltage i DM i Novelle skrivning, fordi jeg syntes det lød interessant og jeg kan godt lide at skrive. Jeg begyndte at skrive omkring 8 klasse, og har altid mest gjort mig i digte. Mine digte har en stor betydning for mig,for når jeg ikke ved hvordan jeg skal forklare mine følelser for andre, og det der sker/er sket, skriver jeg det ned som et digt. Digte er den måde jeg kommer ud med ting på, og er en form for terapi/dagbog for mig. Det med at skrive kom bare til mig en dag, en dag fandt jeg bare ud af at jeg rigtigt godt kan lide at skrive".

Tillykke Annika - fra alle os på BG