onsdag den 17. apr. 24

Årets kaffebal blev et brag af en fest

Fredag d. 5. marts blev det endelig tid for årets helt store fest på Birkerød Gymnasium – det traditionsrige kaffebal! Og sikke en fest det blev! Over 900 af skolens elever mødte op og humøret var helt i top hele aftenen.

Forud for den store dag var gået mange timers planlægning af festen med årets særligt udvalgte kaffebalsklasse, 3.y, og festansvarlig, Martin Løfwall, ved roret. 3.y havde bestemt at temaet for årets fest var Old Hollywood, og skolen var derfor pyntet smukt op med guld og glitter.

Klokken 17.45 gik dørene op for årets afgangselever, der vanen tro altid kommer til en helt særlig fejring med musik og mad inden dørene åbnes for skolens andre elever. Ved afgangselevernes ankomst spillede Valeriia Doczhuk smukt på skolens flygel, mens eleverne blev budt velkommen af kaffebalsværterne fra 3y og fik mulighed for at skåle med hinanden i champagne. Køkkenet havde lavet en lækker buffet til afgangseleverne, som 3y havde været med til at bestemme.

Kaffebalsklassen havde herefter planlagt et særligt show for de andre afgangselever, hvor skolens nyoprettede band, BG-band, spillede tre meget feststemte numre. Herefter gik DJ Tiago Modesto fra 3b på og sparkede godt gang i festen frem til kl. 19.20, hvor det endelig var tid til den traditionsrige indmarch inden årets første omgang Les Lanciers for afgangselever. Dørene åbnede for de andre elever kl. 19.30, og herefter blev der danset Les Lanciers hver time indtil midnat.

Det var et brag af en fest, som vi sent vil glemme. 3y får nu deres navn indgraveret på Kaffebalskanden som et evigt minde over deres store indsats for at give os alle en god fest. Tak for det! Også tak til 1t, der tog den hårde tjans med at rydde op efter gildet!

Kaffeballet var en stor succes, og vi glæder os allerede til næste år!