søndag den 22. sep. 24

1.HF forældremøde

Kære 1.HF-forældre,

Vi er nu kommet godt i gang med skoleåret, og de nye kammerater og lærere er ved at blive hverdag for eleverne på BG. Derfor er tiden kommet til, at vi gerne vil invitere jer indenfor på skolen til forældremøde.

Mødet afholdes i skolens samlingssal torsdag den 26. september 2024 kl. 17.00 – 18.00.

Samlingssalen ligger lige ved skolens hovedindgang.

I overordnede træk består programmet af 2 dele:

• HF-koordinator og studievejleder Susanne Vestergaard Knudsen vil orientere om HF- forløbet generelt og om årets vigtigste begivenheder i 1.HF, herunder fagpakkevalg og eksamener. I vil også høre om mulighederne for at få faglig og personlig støtte.

• Klasselederne, Sophie Lehn Brand (1p) og Henrik Engholm Jacobsen (1q), vil fortælle om dagligdagen på BG, om klasserne og om undervisningen i deres fag på HF. De fortæller også om vores overvejelser om, hvordan vi skaber det bedste læringsmiljø og de bedste udviklingsmuligheder for vores HF-elever.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål af almen interesse, og efter mødet kan man tale med studievejlederen om spørgsmål af mere personlig karakter.

Vi gør opmærksom på, at mødet kun er for forældre, og at tilmelding ikke er nødvendig.

Mødet afholdes af: Sophie Lehn Brand, klasseleder i 1p, samt kemilærer i 1p og 1q. Henrik Engholm Jacobsen, klasseleder i 1q samt naturgeografilærer i 1p og 1q, og religionslærer i 1q. Susanne Vestergaard Knudsen, HF-koordinator og studievejleder.

Vi glæder os til at møde jer.

Med venlig hilsen Sophie, Henrik og Susanne

hf #stx #ibschool #bggym #birkegym