fredag den 2. feb. 24

Forældremøde på Birkerød Gymnasium for alle 1.g-forældre tirsdag d. 6. februar 2024. (Sorry only in danish)

Tirsdag d. 6. februar 2024 kl. 19.30-21.00. Mødet begynder med en kort fælles introduktion i Fællessalen, og derefter vil der være møder i de enkelte klasser, hvor klassens lærere vil fortælle om deres fag og om dagligdagen på BG. Tilmelding til mødet finder I her, hvor der også er flere detaljer om forældremødet.

Kære 1.g-forældre

Efter vi nu har været i gang med studieretningsforløbene i et godt stykke tid, er de nye kammerater og lærere blevet hverdag for jeres unge mennesker. Derfor er tiden kommet til, at vi gerne vil invitere jer til forældremøde på gymnasiet: tirsdag d. 6. februar 2024 kl. 19.30 – 21.00

I overordnede træk består programmet af 2 dele:

A: Et fælles program for alle forældre i Fællessalen. Her vil vi kort orientere om status på elevernes valg af studieretning og om det generelle billede af vores 1.g-klasser.

B: Et program i de enkelte klasser for klassens forældre. Her vil klassens centrale lærere præsentere studieretningens særlige profil og fortælle om, hvad der er planlagt af aktiviteter og initiativer.

For at få den kulinariske dimension af arrangementet til at fungere skal vi bede om, at • drengenes forældre medbringer lidt sødt/sundt hertil. • pigernes forældre medbringer kaffe/te. Skolen sørger for engangsservice.

Vi gør opmærksom på, at mødet kun er for forældre, og for at få et overblik over deltagerantallet beder vi jer om at tilmelde jer på dette link senest mandag d. 5. februar:

[https://forms.office.com/e/HumKBGivgU ]

Vi glæder os meget til at se jer på skolen.

Med venlig hilsen Claus Campeotto Rektor

PS. Vær opmærksom på, at stort set alle informationer bliver sendt pr. e-mail. Vi vil derfor bede jer om at sende en eventuel opdateret e-mailadresse til skolen på mail@birke-gym.dk.