tirsdag den 2. jan. 24

Alumne – student og hva’ så? Tirsdag d. 30. januar 2024

Tirsdag d. 30. januar 2024 kl. 09:45-11:20 inviterer vi tidligere BG'ere til at fortælle om deres sabbatår, uddannelses- og arbejdsliv efter BG. Formålet er at give 2. hf og 3. årgang eleverne konkrete billeder på, hvordan studieliv og evt. arbejdsliv kan se ud.

Formålet er at give 2. hf og 3. årgang eleverne konkrete billeder på, hvordan studieliv og evt. arbejdsliv kan se ud. Den læring sker ikke, hvis der kun tegnes et glansbillede af studielivet eller hvis du kun fortæller om det faglige stof. Mange elever på alle typer af gymnasieuddannelser oplever, at der ikke er nogen, der taler om ’det svære’ og føler derfor et pres for selv at være perfekte.

Derfor er det vigtigt, at du har lyst til både at fortælle om det sjove, det spændende og det svære – i både din valgproces (overgang fra gymnasiet) og studiestart. Det forudsætter at du har lyst til tale foran en forsamling med mikrofon.

studenter

Din profil: * Du blev student fra BG i 2018-19 eller 2019-20 og har prøvet lidt af hvert. Skriv et par sætninger om:

  • Din valgproces. Hvad gjorde du/gør du for at finde ud af, hvad du ville læse? Uddyb gerne hvilke tanker der lå bag valget af uddannelsen/jobbet (interesse, inspireret af andre, andres og egne forventninger m.m.) og om du har overvejet omvalg.

  • Hvordan ser dit studieliv ud? Fortæl fx hvor mange timer du har om ugen og hvor meget, der skal læses, og hvordan undervisningsformen er. Kom ind på eksamener og samarbejde med de andre studerende. På godt og ondt!

  • Hvilke rammer sætter dit studie for dit liv: Fx hvor meget tid du bruger på studiet, hvor du bor og hvordan du får din økonomi til at hænge sammen.

Send det til Karen Kyndesen Quinlan. Mail: kak@birke-gym.dk Hvis du har spørgsmål så kontakt for flere info. Håber at høre fra dig.

Vi byder på frokost bagefter og mulighed for glædeligt gensyn med både gamle lærere og elever.

Tirsdag d. 30. januar 2024 Tid: kl. 09:45-11:20. Sted: BG- samlingssal.