Skolens profil

En anden verden, lige rundt om hjørnet

Birkerød Gymnasium er en ungdomsuddannelse, der ligger ca. en halv times kørsel nord for København.
Her kan du tage både gymnasiet, HF og den internationale IB linje på en flot, nyrenoveret skole omgivet af smuk natur. 

Skolen består altså både af elever, der bor lige om hjørnet og elever, der kommer langvejs fra. På BG er derfor plads til mange forskellige typer af unge, og du vil møde nye venner fra lokalområdet og fra andre kulturer. Vi tilbyder også en kostskole, hvor der bor både danske og internationale elever. 

Vores mål er at uddanne og inspirere dig på et højt fagligt niveau, give dig en god eksamen og de bedste kompetencer til din videre uddannelse. Vi har en stærk profil inden for science, og mere end halvdelen af gymnasieeleverne læser en naturvidenskabelig uddannelse. Men BG er mere end bare en skole. Vores vigtigste opgave er at give dig rammerne til at være nysgerrig, dyrke dine interesser, udfolde dine talenter og klæde dig på til at tage del i den verden, der venter dig efter skolen. 

For at give dig de bedste muligheder for at blive en aktiv, engageret verdensborger tilbyder skolen et hav af tilbud og aktiviteter inden for både sport, kreativitet, talentudvikling og demokratisk deltagelse. 

Når timerne slutter er BG en levende skole med et sprudlende socialt liv, humør, hastighed og højt til loftet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

En stærk scienceprofil

BG er et science-gymnasium. Vi er blandt andet udnævnt til Årets Forskerskole 2019 og har modtaget Hempel-DTU-prisen ved finalen i konkurrencen Unge Forskere. 

Skolen er omgivet af smuk natur. Det giver ro til fordybelse og plads til at være aktiv.

Demokratisk dannelse

På BG bliver du klædt på til at tage del samfundet og gøre verden til et bedre sted. Som Røde Kors skole arbejder vi fx på at løse problemer i lokalområdet og på globalt plan. 

 Birkerød Gymnasium i tal

  • 3 uddannelser

    På BG kan du læse både STX, HF og den internationale IB linje. Derudover har vi også en kostskole.

  • 1100+ elever

    Mere end tusind elever finder hver dag deres pladser i klasselokalerne. 

  • 100+ lærere

    Vi har mere end 100 engagerede lærere, der alle brænder for deres felt.

Klar til verden

BG er et klassisk gymnasium, der uddanner og danner unge gennem vores STX, HF, IB linje og kostskole, men vores vision er større. Vi vil være en skole, der involverer os og skaber værdi for vores lokalområde, resten af Danmark og den globale verden. For at vi kan gøre det, er vores tre værdier, ansvar, fællesskab og engagement gennemgående i alt, vi gør.

icons/back copyCreated with Sketch.