tirsdag den 15. nov. 22

TAK for alt BG fra Lone Häckert

BG er vokset gennem årene og har udviklet sig til at være en af de store spillere blandet landets gymnasier, både nationalt og internationalt. Det er jeg stolt af at have været en del af.

Efter mere end 30 år, først som tysk- og religionslærer, senere som pædagogisk leder og de sidste mange år som vicerektor, fratrådte jeg med udgangen af oktober min stilling på Birkerød Gymnasium. Det har været en fantastisk rejse. BG er vokset gennem årene og har udviklet sig til at være en af de store spillere blandt landets gymnasier, både nationalt og internationalt. Det er jeg stolt af at have været en del af. Det har været 32 år med en virkelig meningsfuld hverdag, hvor alle ansatte sammen har gjort sig umage for at give rigtig god undervisning og skabe de bedste rammer for en skole, der seriøst påtager sig den opgave, det er, at danne og uddanne fremtidens samfundsborgere. Igennem årene er der blevet tiltagende fokus på digitalisering, globalisering og på flerfaglige studieforberedende kompetencer. Det har været en stor fornøjelse at være med til løbende at justere skolens uddannelsestilbud, så eleverne rustes bedst muligt til fremtiden med den gedigne faglighed som ballast, der altid har kendetegnet BG.

Samtidig har det været en veloplagt og glad hverdag, hvor der har været øje for og respekt om den enkelte, fordi alle på hver deres måde og med hver deres forudsætninger bidrager til det fællesskab, som udgør Birkerød Gymnasium. Så ALLES IN ALLEM er der fra min side kun tilbage at sige TAK for alt BG, pas godt på hinanden og værn om det fællesskab og den kultur, der gør Birkerød Gymnasium til noget helt særligt.